Ünilig Futsal'ın Erkek Şampiyonu İstanbul Üniversitesi

Muğla’da 6 Mayıs tarihine kadar devam edecek Üniversiteler Ligi Spor müsabakalarında Menteşe salonunda oynanan erkekler ve bayanlar Futsal şampiyonları belili oldu

Ünilig Futsal'ın Erkek Şampiyonu İstanbul Üniversitesi
Editör: Karamanca
05 Mayıs 2016 - 07:00




Muğla’da 6 Mayıs tarihine kadar devam edecek Üniversiteler Ligi Spor müsabakalarında Menteşe salonunda oynanan erkekler ve bayanlar Futsal şampiyonları belili oldu. 16 erkek ve 8 bayan takımı 5 gün boyunca şampiyon olmak için kıyasıya mücadele etti. Mücadeleler sonunda bayanlarda Dumlupınar Üniversitesi, erkeklerde ise İstanbul Üniversitesi şampiyonluğa ulaştı.
Erkekler şampiyonluk maçını Vali Amir Çiçek de izlerken, çok çekişmeli geçen karşılaşmada İstanbul Üniversitesi Gaziantep Üniversitesini 53 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Müsabakalar sonunda düzenlenen törende dereceye giren üniversitelere kupa ve madalyalarını Muğla Valisi Amir Çiçek, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi, Futsal Milli Takım Koordinatörü Sercan Görgülü, ÜNİLİG Ulusal Spor Organizasyonları Şube Müdürü Savaş Keskin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz verdi.
ÜNİLİG Futsal finallerinde sonuçlar şöyle:
BAYANLAR:
1 Dumlupınar Üniversitesi
2 Kocaeli Üniversitesi
3 Ege Üniversitesi
ERKEKLER
1 İstanbul Üniversitesi
2 Gaziantep Üniversitesi
3Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum