Reklam

Kiza, Örnek Ofisini Ziyaretçilerin Beğenisine Sunacak

Bölgenin ilk kurumsal iş merkezi olma özelliğine sahip Kiza İş Merkezi’nde, akıllı ofis teknolojisiyle donatılan örnek ofisin, müşterilerin beğenisine sunulmasına sayılı günler kaldı..

Kiza, Örnek Ofisini Ziyaretçilerin Beğenisine Sunacak
Editör: Karamanca
04 Mayıs 2016 - 07:42




Bölgenin ilk kurumsal iş merkezi olma özelliğine sahip Kiza İş Merkezi’nde, akıllı ofis teknolojisiyle donatılan örnek ofisin, müşterilerin beğenisine sunulmasına sayılı günler kaldı.
Modern mimarisi, ticari gücü, doğru lokasyonu ve sosyal alanlarıyla iş merkezinden çok yaşam merkezi olan Kiza Kurumsal, ticarette güç kazanmak isteyen girişimcilere sınırsız avantajlar sunuyor. 12 blokta 990 ofis, 287 iş yeri ve 120 odalı business otelden oluşan Kiza Kurumsal İş Merkezi, akıllı ofis teknolojileriyle donatılmış farklı ofis seçenekleriyle, klasik ofis mantığından kurtulup, daha rahat, daha ferah ve sorunsuz bir ortamda çalışmayı arzu eden iş dünyası temsilcilerini bekliyor.
Adana’nın batısında, D-400 karayoluna cepheli 55.262 m2 arsa üzerinde 180.000 m2 kapalı alanı kapsayacak şekilde konumlandırılan iş merkezinde örnek ofis, çok yakında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
AKILLI OFİSTEN BEKLENEN HER ŞEY
Projeyi Balak Metal ortaklığıyla yürüten Kurt İnşaat’ın yönetim kurulu üyesi Aydın Kurt, örnek ofisin hazırlık sürecinin devam ettiğini belirterek, iş dünyası temsilcilerinin, örnek ofisi ziyaretlerinde, akıllı ofiste aradıkları her türlü teknolojiyi test etme imkanı bulacağını ifade etti.
Günümüz teknolojisinin, her türlü yaşam alanını akıllı hale getirebilme özelliği sunduğunu kaydeden Aydın Kurt, “Akıllı ofis sistemleri, hem maliyet hem de konfor açısından kullanıcılarına önemli avantajlar sağlıyor. Bu sayede yaşam alanında ideal konfor şartları sağlanırken, rutin olarak tekrarlanan işlemler kendiliğinden gerçekleştiriliyor, arızalar ve tehlikeler önceden kullanıcıya bildirilebiliyor” dedi.
Akıllı ofis teknolojisinin, binada bulunan bütün elektrik, elektronik ve mekanik sistemi entegre edip, tek merkezden yönetme imkanı tanıdığını belirten Kurt, teknolojinin, enerji tasarrufu, zaman tasarrufu, konfor, kolaylık ve rahatlık gibi birçok unsuru bir arada sunduğunu, ayrıca alternatif erişim şekilleri ve elde taşınan modülleri ile büyük bir hareket serbestliği sağladığını kaydetti.
KUMANDA KARMAŞASINA SON
Mekanları, gelişen teknolojiyle bütünleştirerek daha konforlu, daha güvenli ve daha keyifli hale getiren akıllı ofis teknolojisinin tüm detaylarıyla Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde uygulandığını ifade eden Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, şöyle devam etti:
“Ofiste kullanılan birçok kumandanın karmaşası yerine görsel ekranlı bir kumanda ile tüm cihazları kontrol etme rahatlığı, akıllı teknolojiler için artık bir standart. Böylece ofisin herhangi bir noktasından istenilen bölgenin aydınlatma kontrolü, perde-panjur kontrolü, müzik ya da başka bir cihazın kullanımı, aynı kumanda üzerinden kontrol edilebiliyor. Akıllı ofis kullanıcısı, artık bütün bunları, dünyanın her yerinden telefon, bilgisayar ve tabletlerinden rahatlıkla iş yerine erişerek, yapabiliyor.”
İSTEYENE DAYALI DÖŞELİ OFİS
Kiza ofislerini yeni sahiplerine isterlerse dayalı döşeli olarak da teslim edeceklerini ifade eden Aydın Kurt, bunun için ürün yelpazesi çok geniş olan bir ofis mobilyaları firması ile işbirliği yaptıklarını ve 7 ayrı paket hazırladıklarını belirtti.
Kiza Kurumsal İş Merkezi’nin, her türlü konforun düşünüldüğü lüks ofis ve iş yerleriyle ekonomik yaşamın kalbine dokunan güçlü ve çok çeşitli firmaları bir araya getireceğini dile getiren Aydın Kurt, “7 ayrı ofis mobilyası seçeneğinin yanı sıra karma paketlere de imkan tanıdık. İsteyen müşterimiz, kendi zevkine göre de mobilyasını seçebilecek. Dileyen müşterimiz ise ofisleri boş haliyle satın alıp, uygun görecekleri şekilde dizayn edebilir” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum