112 Milyonun Peşindeki Medyumun Dolandırıcılarla Başı Dertte

İzmir’de, iddialara göre özel bir bankaya yatırdığı 112 milyonu bahar olup uçan 65 yaşındaki Fadime Gür’ün başı şimdi de sahte medyumlarla derde girdi

112 Milyonun Peşindeki Medyumun Dolandırıcılarla Başı Dertte
Editör: Karamanca
03 Mayıs 2016 - 12:00




İzmir’de, iddialara göre özel bir bankaya yatırdığı 112 milyonu bahar olup uçan 65 yaşındaki Fadime Gür’ün başı şimdi de sahte medyumlarla derde girdi. "Fadime Gür bize elverdi" diyen ve vatandaşları dolandıran üç sahte medyuma karşı dolandırıcılık davası açan Fadime Gür, "Ben 35 senedir medyumluk yapıyorum. Kazandığım her kuruşun parasını vergi olarak ödüyorum. Sahte medyumlar benim adımı kullanıp çok sayıda vatandaşı dolandırmış. Adalet önünde hesap verecekler” dedi.
İzmir’de, bir bankaya yatırdığı yaklaşık 112 milyon TL’sinin yok olduğunu iddia eden medyum Fadime Gür’ün hukuki mücadelesi, gazeteler ve televizyonlarda geniş yer buldu. Haberlerin çıkmasından sonra aynı semtte bulunan bazı kişilerin, "Medyum Fadime Gür bize el verdi. Biz de onun gibi çok iyi medyumluk yapıyoruz" diyerek bazı vatandaşları dolandırdığı öne sürüldü. Bunun üzerine harekete geçen medyum Fadime, üç kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

HERKES PARA İSTEDİ
Haberlerin ardından medyumun telefonları hiç susmadı. Fadime Gür, vatandaşların bu tür kişilere itibar etmemesi gerektiğini ifade ederek, "Benim hakkım olan parayı alabilmek için avukatım dava açtı. Bizim bu hukuki girişimimiz gazete ve televizyonlara haber olunca telefonum susmadı. Yurt içinden ve yurt dışından telefonumu bulan ve arayanların bir kısmı kendilerine baktırmak istediklerini söyledi, bir kısmı para istedi. Tanımadığım bir çok kişi arayıp bu kadar parayı nasıl kazandığımı soruyor. Hareketli günler yaşıyorum. Ben paramın peşindeyken, dolandırıcılar da adımı kullanarak çok sayıda kişiyi dolandırmış. Dolandırılan vatandaşların durumu bana bildirmeleri üzerine avukatım, adımı kullananları tespit etti ve suç duyurusunda bulundu. Vatandaşlar bu tür kişilere itibar etmesin" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum