Üç Bin Kişilik Spor Salonu Yükselmeye Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, spor yatırımları kapsamında inşaatı devam eden 3 bin kişilik spor salonunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı

Üç Bin Kişilik Spor Salonu Yükselmeye Devam Ediyor
Editör: Karamanca
03 Mayıs 2016 - 08:30




Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, spor yatırımları kapsamında inşaatı devam eden 3 bin kişilik spor salonunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Karaman’da nüfusun artmasıyla birlikte birçok ihtiyacında arttığını belirten Hayati Kısacık, "Özellikle yapımı tamamlandıktan sonra sporcular ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak olan çok amaçlı spor salonumuz ve 3 bin kişilik spor salonumuzun yapım çalışmalarını birebir takip etmekteyiz. Birçok spor dalını içerisinde barındıracak olan tesiste basketbol, voleybol, hentbol ve badminton gibi branşlarda çalışmalar yapılabilecek” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, ilçelerde bulunan spor tesislerinde de bakım onarım çalışmaları başlattıklarını belirterek, "İlçelerimizde bulunan spor salonlarımızın daha kullanılabilir hale gelmesi için çalışmalarımıza başladık. Şuanda Sudurağı ve Kazım Karabekir ilçelerimizde bulunan spor salonlarımızda bakım onarım çalışmaları devam etmektedir. İnşallah ilçelerimizde revizyon çalışmaları tamamlandığında, burada yaşayan vatandaşımız daha modern ve daha kullanışlı bir tesise kavuşacaklar” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum