Reklam

Başkan Ve Milletvekilleri Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'yı Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı, İshak Gazel ve Ahmet Tan ile birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı makamında ziyaret etti

Başkan Ve Milletvekilleri Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'yı Ziyaret Etti
Editör: Karamanca
29 Nisan 2016 - 15:00




Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı, İshak Gazel ve Ahmet Tan ile birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Bakan Sarı’ya Kütahya’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sundu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, ”Belediye Başkanı ve milletvekilleriyle birlikte birlik ve beraberlik içinde tam bir ekip ruhuyla hareket etmesinin sevindirici. Bu kadro Kütahya’ya önemli katkılar sağlayacaktır" diye konuştu.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Saraçoğlu, "Bakanımıza kentsel dönüşüm irtibat ofisi restorasyon çalışmaları, riskli alan ilan edilen alanlarda imar planı yapma yetkisinin belediye başkanlığımıza devredilmesini konularında bilgiler sundum. Ziyarete ayrıca rezerv yapı alan ilanı yapılacak bölgeler ve Bölcek rezerv yapı alanı mülkiyetinin belediyemize devri konuları müzakere ettik" dedi.
Başkan Saraçolu, ziyaret sonrası Bakan Sarı’ya çini vazo hediye etti. (EFE)

29.04.2016 17:22:40 TSI
NNNN
29.04.2016 17:22:4129.04.2016 17:24

YORUMLAR

  • 0 Yorum