Büyükşehir'in Çevre Yatırımları Artıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, 12

Büyükşehir'in Çevre Yatırımları Artıyor
Editör: Karamanca
29 Nisan 2016 - 15:00




Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, 12. Uluslararası Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı’na katıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirmeyi planladığı çevre yatırımları ile ilgili çalışmalar yapmaya devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, ekibi ile birlikte 28 30 Nisan tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 12. Uluslararası Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı’nı ziyaret etti. Manisa’da var olan veya oluşacak her türlü olumsuz çevre sorununa çözüm üretmek amacıyla fuara katılım sağladıklarını belirten Daire Başkanı Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyaçları kapsamında katı atık, gaz, yeşil enerji, genel ekipmanlar, gürültü, hava ve toprak kirliliği gibi konularda görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.
Çevre teknolojilerindeki son yenilikleri bir araya getiren fuara katılarak teknik bilgi alışverişinde de bulunduklarını ifade eden Yıldırım, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, daha sağlıklı ve daha yeşil bir Manisa için sürekli yatırım gerçekleştiriyor. Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile Belediyemizin ihtiyaçları doğrultusunda fuara katılım sağlayan dernek ve firma yöneticileri ile görüşmeler yapıyoruz. Bu kapsamda Manisa’da yapmayı planladığımız çevre yatırımları ve teknolojileri ile ilgili detaylı toplantılar gerçekleştiriyoruz. Daire Başkanlığımız bünyesindeki ekibimizle birlikte daha sağlıklı bir çevre için yoğun mesai harcıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum