Reklam

Bahçeli:"gazi Meclisi Tayland Meclisi'ne Çevirmenin Kimsenin Hakkı Olmasa Gerek"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bir kez daha Gazi Meclis unvanının tekraren Türk milletine vurguladılar

Bahçeli:"gazi Meclisi Tayland Meclisi'ne Çevirmenin Kimsenin Hakkı Olmasa Gerek"
Editör: Karamanca
29 Nisan 2016 - 15:00




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bir kez daha Gazi Meclis unvanının tekraren Türk milletine vurguladılar. Böyle bir Gazi Meclisi Tayland Meclisi’ne çevirmenin kimsenin hakkı olmasa gerek” dedi.
Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Mersin Tanıtım Günleri’ne katılan Bahçeli gazetecilerin sorularını cevapladı. TBMM Anayasa Komisyonu’nda yaşanan olayları değerlendiren Bahçeli, “23 Nisan günü bütün siyasi partilerimiz Meclis’in 96. yıl dönümü münasebetiyle önemli değerlendirmelerde bulundular. Bir kez daha Gazi Meclis unvanının tekraren Türk milletine vurguladılar. Böyle bir Gazi Meclisi Tayland Meclisi’ne çevirmenin kimsenin hakkı olmasa gerek. Zannediyorum pazartesi günü meclis açıldığında bütün siyasi partilerinin değerli milletvekilleri bu saygınlığını koruyarak, meclisi küçültecek davranışlardan uzak kalmaları gerekir” dedi.
Olayların Meclis’i kilitleyip kilitlemeyeceğini soran gazeteciye Bahçeli, “Meclisi Türkiye’de kilitleyecek güç yoktur” cevabını verdi.
Bir gazetecinin MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ’ın Kasım’da bir erken seçimden bahsettiğini hatırlatması üzerine Bahçeli, “O bizim partimizin değerlendirmesi değil” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum