Myp Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Halep Açıklaması

Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri (MYP)Ahmet Reyiz Yılmaz, Halep’teki gelişmelerle ilgili basın açıklaması yaptı

Myp Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Halep Açıklaması
Editör: Karamanca
29 Nisan 2016 - 14:30




Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri (MYP)Ahmet Reyiz Yılmaz, Halep’teki gelişmelerle ilgili basın açıklaması yaptı. MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada: "Halep başta olmak üzere sınırlarımızda olanlara kilometrelerce uzakta olan insanların dahi içleri yanarken bu olaylara seyirci kalmak ya da sebebiyet verecek en küçük sorumsuz açıklamalar yapmak dahi insanlık dışı bir hale gelmiştir" ifade etti.
"AMERİKAN KAMUOYU BİZDEN DUYARLI"
Amerika da bile insanların daha duyarlı olduğunu dile getiren Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Amerika’da bile insanlar bizden daha duyarlı biçimde bizden daha duyarlı biçimde olanlara karşı tepki göstermekte iken bizim hala nelerle uğraştığı belli olmayan insanlık dışı tutumlarımız ne yazıkki son derece üzücü ve kahredicidir. Bu milletin bu kadar acımasız olduğu merhametten uzak bir tavır içine girdiği hiçbir dönem tarihte olmamıştır.
Sebebiyet olan herkesten Allah hesap soracak. Bugün geldiğimiz noktada son 10 yılda bölgemiz başta olmak üzere yakın coğrafyamızda olan insanlık dışı bu olayların sorumluları bu dünya da günü kurtarabilir. Fakat insan yaşamı bu hayat ile sınırlı zannedenler büyük yanılgı içindedirler. Gaflet ve delaletle hareket eden ve bu olaylara kıyısından köşesinden sebep olanlar kesin olarak Allah tarafından büyük bir azaba uğratılacaklardır" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum