Reklam

Edremit'te Fuhuş Operasyonu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde polis, para karşılığı fuhuş yaptıkları, yaptırdıkları ve aracılık yaptıkları iddia edilen 4’ü Gürcistan uyruklu 7 kişiyi gözaltına aldı

Edremit'te Fuhuş Operasyonu
Editör: Karamanca
29 Nisan 2016 - 11:32




Balıkesir’in Edremit ilçesinde polis, para karşılığı fuhuş yaptıkları, yaptırdıkları ve aracılık yaptıkları iddia edilen 4’ü Gürcistan uyruklu 7 kişiyi gözaltına aldı.
Edinilen bilgilere göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Gürcistan uyruklu N.O. (46) isimli şahsın diğer yabancı uyruklu kadınlara para karşılığında fuhuş yaptırdığı istihbaratını aldı. Yaklaşık 5 aylık bir çalışmayla, Akçay ve Zeytinli bölgelerinde farklı zamanlarda otel ve pansiyonlara baskın yapan polis ekipleri, fuhuş suçundan adli işlem başlattı.
Gözaltına alınan Gürcistan uyruklu M.N. (25) ve N.K. (22) isimli kadınlar sınır dışı edilirken, yine Gürcistan uyruklu M.S. (30), K.S. (32) ve K.J. (34) isimli şahıslar hakkında da sınırdışı işlemleri başlatıldı.
Yabancı uyruklu N.O. (46) ve Türk uyruklu S.K. (47) hakkında fuhşa teşvik, aracılık, zorlama, fuhuş için yer ve imkan sağlamak iddiasıyla işlem yapıldı. 2 şahıs adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum