Tika'dan Peru Tarım Ve Eğitim Bakanlıklarına Ekipman Desteği

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Peru Milli Eğitim Bakanlığı’na ve Peru Tarım Bakanlığı’na teknik donanım desteğinde bulundu

Tika'dan Peru Tarım Ve Eğitim Bakanlıklarına Ekipman Desteği
Editör: Karamanca
28 Nisan 2016 - 21:11




Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Peru Milli Eğitim Bakanlığı’na ve Peru Tarım Bakanlığı’na teknik donanım desteğinde bulundu.
TİKA, Peru Tarım Bakanlığı’na bağlı Peru Su İşleri Otoritesi’ne ve Peru Milli Eğitim Bakanlığı’na ekipman desteğinde bulundu. TİKA ve Peru Uluslararası İşbirliği Ajansı (APCI) aracılığıyla Peru Milli Eğitim Bakanlığı, Peru Milli Su İşleri Otoritesi (ANA), Tarım Bakanlığı yetkilileri, TİKA Başkanı Danışmanı Kamil Kolabaş ve Türkiye’nin Lima Büyükelçisi Ferda Akkerman’ın katılımıyla temin edilen malzemelerin teslimi Lima’da gerçekleşti. TİKA’nın APCI ortaklığıyla Peru’da gerçekleştirdiği projeler kapsamında alınan ekipmanların teslim töreninde konuşan APCI Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin TİKA aracılığıyla gerçekleştirdiği projelerden ötürü Peru halkı adına teşekkürlerini iletti ve iki halkı yakınlaştıracak projelerin devamının gelmesi temennisinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum