Piri Reis Vadisi'nde Kura Tarihi Belli Oldu

Konutların kalan kısmı ayrıca satışa sunulacak. Satışa sunulacak olan konularla ilgili

Piri Reis Vadisi'nde Kura Tarihi Belli Oldu
Editör: Karamanca
28 Nisan 2016 - 09:01




Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Piri Reis Vadisi Konut Projesi'nde, ön müracaatta bulunan hak sahiplerinin dairelerinin belirlenmesi için 11 Mayıs 2016 tarihinde kura çekilişi yapılacak.

                Karaman tarihinin en prestijli konut projesi olarak değerlendirilen projenin ilk etabında 450 konut inşa ediliyor. Yapımı hızla devam eden Piri Reis Vadisi Konutlarında ön talepte bulunan 208 hak sahibinin sahip olacağı dairelerin belirlenmesi için; 11Mayıs 2016 tarihinde saat 10.00'da Yunus Emre Konferans Salonu'nda kura çekilişi yapılacak. Kura çekilişi ile ilgili TOKİ tarafından hak sahiplerine davet mesajları yollanmaya başlandı.

                Konutların kalan kısmı ayrıca satışa sunulacak. Satışa sunulacak olan konularla ilgili şu anda herhangi bir talep alınmadığı ve satışa sunulacak olan bu konutlarla ilgili Karaman Belediyesi ve TOKİ tarafından geniş çaplı olarak vatandaşlara duyuruların yapılacağı bildirildi.    

Kara Yapısı Büyük Oranda Tamamlandı

                Diğer yandan çalışmaların hızla sürdüğü Piri Reis Vadisi Konutlarının kara yapısı büyük oranda tamamlandı. Bir yandan binaların dış cephe kaplama ve yalıtım işlemlerinin yanı sıra iç detay çalışmaları da başlamış durumda.

YORUMLAR

  • 0 Yorum