Reklam

Erdemlili İş Adamlarının Hırvatistan Ve Sırbistan Ziyareti

Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) üyeleri, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb ve Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla ziyaret gerçekleştirdi

Erdemlili İş Adamlarının Hırvatistan Ve Sırbistan Ziyareti
Editör: Karamanca
22 Nisan 2016 - 06:00




Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) üyeleri, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb ve Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaretin dönüşünde bir açıklama yapan ETSO Başkanı Orhan Sarı, iki ülke başkentlerine gerçekleştirdikleri ziyaretin verimli geçtiğini belirtti.
İkili ilişkilerin sürdürülmesi yönünde görüşe varıldığını ifade eden Sarı, "Zagreb ve Belgrad sebze meyve haline gerçekleştirdiğimiz gezide ilçemiz Erdemli’nin tarımsal ürünlerini buradaki tezgahlarda görmek bizleri mutlu etti. En kısa zamanda hem iş hem de turizm hacminin artırılması için çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.
Sarı,"İki ülke başkentlerinin ticaret odaları ile ortak ikili ilişkiler ve ticaret görüşmeleri sağladık. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Zagreb ve Belgrad ticaret odası üyeleri ve başkanları ile gerçekleştirdiğimiz toplantılarda kendilerini de Erdemli’ye davet ettik. Bu ikili ilişkilerin ilerleyen günlerde de devam etmesini kararlaştırdık. Hem Zagreb hem de Belgrad Türkiye Büyükelçiliğimiz ve ticaret müşavirliğimizin yetkililerinin görüşmeleri takip etmesi, bu görüşmelerin daha da etkili olmasına vesile oldu" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum