Antalya'da Mikser Kazasında Faciadan Dönüldü

Antalya’da virajı alamayınca devrilen ve sürüklenen beton mikseri önce bir araca arkadan çarptı ardından kıraathanenin istinat duvarına ve elektrik direğine çarparak durabildi

Antalya'da Mikser Kazasında Faciadan Dönüldü
Editör: Karamanca
20 Nisan 2016 - 07:00




Antalya’da virajı alamayınca devrilen ve sürüklenen beton mikseri önce bir araca arkadan çarptı ardından kıraathanenin istinat duvarına ve elektrik direğine çarparak durabildi. Mikserin çarptığı elektrik direği ve tente kahvehanede bulunanların üzerine devrildi. Kazada mikser şoförü yaralanırken, mikserin arkadan çarptığı kadın sürücü büyük şok yaşadı.
Kaza, dün akşam saat 18.30 sırasında Kepez ilçesi Yeni Emek Mahallesi Şelale Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaata beton götürmek üzere yola çıkan Muhammet Erşan idaresindeki 15 PH 189 beton mikseri, 2567 Sokak girişindeki viraja iddiaya göre hızlı girdi. Karşı yönden Varsak istikametine 07 GVN 32 plakalı otomobiliyle seyir halinde bulunan Elvan Taşkın, üzerine doğru savrularak gelen beton mikserini görünce aracını 2593 Sokağa sürdü. Devrilen beton mikseri Taşkın’ın kullandığı otomobile arkadan çarpıp, bir kıraathanenin önündeki elektrik direği ve duvarı yıkarak durabildi.

"DİREK VE DUVAR KORUDU"
Kıraathanenin yol tarafında oyun oynayan 5 kişi elektrik direği ve duvar sayesinde yaralanmaktan kurtuldu. Kıraathanenin çatısı ve elektrik direği oyun oynayanların üzerine yıkıldı. Olayı fark eden vatandaşlar masadan kalkarak canlarını kurtardı. Yaralanan beton mikseri şoförü Muhammed Erşan, ambulansla hastaneye kaldırılırken, mikserdeki betonlar ise yola döküldü.
Mikser otomobiline çarpınca büyük şok yaşayan Elvan Taşkın, üzerine gelen kamyonu son anda fark etmesi sonucu daha büyük bir kazayı önlendiğini söyledi.

"FACİA YAŞANABİLİRDİ"
Kaza sırasında kıraathanede bulunan Bekir Cantük, "Araba tam köşede devrildi, sürüklenerek kahveye daldı. Bizde şurada taş oynuyorduk. Biz kaçtık ama sırtıma çatı parçaları geldi. Zorlukla kaçabildik" dedi.
Kıraathane sahibi Ender Diri, yolda önce bir lastik sesi duyduklarını aktararak, "Ondan sonra araba sürüklenerek üzerimize doğru geldi. Elektrik direği olmasa iki masada taş oynayan oyuncular kamyonun altında kalacaktı. Bir facia yaşanacaktı. Şükürler olsun kıraathanede herhangi bir yaralanma olmadı" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum