Reklam

Oktay Mahmuti: "onlar Kazanmadı Biz Kaybettik"

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, Panathinaikos’a kendilerinin kaybettiğini onların kazanmadıklarını söyledi

Oktay Mahmuti: "onlar Kazanmadı Biz Kaybettik"
Editör: Karamanca
24 Mart 2016 - 22:00




Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, Panathinaikos’a kendilerinin kaybettiğini onların kazanmadıklarını söyledi. Ayrıca bu sezon birçok maçı böyle kaybettiklerini belirtti.
THY Euroleague Top 16 E Grubu’nun 12. haftasında Darüşşafaka Doğuş, evinde karşılaştığı Yunan temsilcisi Panathinaikos’a 8684’lük skorla mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ve Darüşşafaka Doğuş basketbolcusu Semih Erden açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmayı kendilerinin kaybettiğini belirten Oktay Mahmudi, “Onlar kazanamadı. Bu sezon birçok maçı böyle kaybettik. Cedevite, Efes, Panathinakos maçları bu şekilde kaybettik. Böyle olunca üzülüyorsunuz. Rakip için final niteliğinde olan, bizim için önemsiz bir maç olmasına rağmen iyi basketbol oynadık, iyi mücadele ettik. İkinci çeyrekte çok kötüydük. 8 top kaybı yaptık. Hepsi sayıyla sonuçlandı. İlk çeyrekte daha aktif oynadık. Üçüncü çeyrekte presle tekrar skoru lehimize çevirdik. Sonunda da lehimize çevirdiğimiz skoru onlara verdik” şeklinde konuştu.
İlk iki periyoda iyi başladıklarını söyleyen Semih Erden ise, “Bizim iddiamız olmamasına rağmen kazanmak için çıktık. Güzel de basketbol oynadık. Üçüncü periyot koptuğumuz bir an oldu. Basit hatalar yaptık. Dolayısıyla da kaybettik” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum