Reklam

KTSO'dan Mehmet Akif Ersoy Mesajı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Gökhan Alkan

KTSO'dan Mehmet Akif Ersoy Mesajı
Editör: Karamanca
11 Mart 2016 - 11:27




Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay İstiklal Marşı`nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladılar.

İstiklal Marşı’nın milletin bağımsızlık ve özgürlük savaşını ölümsüzleştirdiğinin vurgulandığı mesajda, ‘’Her Mısra’sıyla milletin ortak duygu dünyasına seslenen eşsiz bir eserdir. Milletimizin milli ve manevi değerlerini yeni nesillere aktaran önemli şahsiyetlerinden biri olan Mehmet Akif Ersoy, Kurtuluş Savaşı’nın zor zamanlarında ecdadımıza umut ışığı olmuştur. Bize ve gençlerimize düşen görev, bu ruhu, bayrak ve Vatan sevgisini daima diri tutmaktır. İstiklal mücadelesiyle bağımsızlığını kazanmış bir millet olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilişinin 95. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, yüce Türk milletine İstiklal Marşımızı armağan eden Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u, tüm kahraman şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz" ifadelerine yer verildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum