Okul Yolları Onarılmayı Bekliyor

Hakkari’nin Merzan Mahallesi’nde taşımalı eğitim yapan servis sürücüleri, köstebek yuvasına dönen yolları kendi imkanları ile onarmaya başladı

Okul Yolları Onarılmayı Bekliyor
Editör: Karamanca
11 Mart 2016 - 10:00




Hakkari’nin Merzan Mahallesi’nde taşımalı eğitim yapan servis sürücüleri, köstebek yuvasına dönen yolları kendi imkanları ile onarmaya başladı.
Yukarı Merzan Mahallesi’nde bulunan Fen Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi arasında geçmekte olan yolun çok kötü durumda olduğunu belirten 30’a yakın servis sürücüsü, yolun bir an önce onarılması çağrısında bulundular. Servis sürücüleri, “Bizler Fen Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerini taşıyoruz. Her iki lisenin arasında geçmekte olan yol çok kötü durumdadır. Araçlar çamura saplanarak büyük zarar görüyor. Bizlerde elimize kazma kürek alarak yol kenarındaki taş, toprak ve hatta kömür küllerini bile yola dökerek çukurları kapatıyoruz. Belediye yetkilileri ile görüşmemize rağmen bir sonuç alamadık. Burada yol çok kötü olduğu için kazaların olması kaçınılmazdır. Yüzlerce öğrencinin hayatı tehlikede, tek isteğimiz bu yolun onarılmasıdır” şeklinde konuştular.
Hakkari Belediye Başkanlığı yetkilileri ise, kış aylarında şehrin birçok değişik noktasında yolların tahrip olduğunu belirterek, yapılacak program doğrultusunda tüm yolların yeniden onarılacağını ifade ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum