Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de Anlatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de ‘Asım’ın Nesli’ belgeseliyle anlatıldı, izleyenler ise Erdoğan’ı ayakta alkışladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de Anlatıldı
Editör: Karamanca
13 Şubat 2016 - 22:00




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de ‘Asım’ın Nesli’ belgeseliyle anlatıldı, izleyenler ise Erdoğan’ı ayakta alkışladı.
Menderes Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatan "Asımın Neslinden Bir Usta: Bugünün Asım’ı" adlı konferans düzenlendi. Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) Yönetim Kurulu Başkanı, AraştırmacıYazar Tahir Fatih Andı’nın konuşmacı olarak katıldığı programa Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun yanı sıra AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğani İŞKUR İL Müdürü Kadri Kabak, SADED Ege Bölge Koordinatörü Tansu Kaya, AK Parti ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Programa yoğunluğu nedeniyle katılamadığını belirten Ulaştırma, Denizcilik, Haberleşme Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da telgraf gönderdi.

ERDOĞAN ŞİİR OKUDU, SALON ALKIŞLARLA İNLEDİ
İsmet İnönü Sanat Merkezi Kültür Park Fuar Alanı’nda gerçekleşen programda ilk olarak SADED’in tanıtımı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemlerinin de yer aldığı Asım’ın Nesli belgeseli izletildi. Erdoğan’ın şiir okuduğu bölümlerde ise salonda coşku doruğa çıktı. Sık sık alkışların koptuğu salonda, ‘Dik dur eğilme, bu millet seninle’ sloganları atıldı.

“DAHA NİCE ASIM’LAR YETİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR”
Açılış konuşmasını yapan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ömrünü namusuyla, şerefiyle millete hizmet yolunda harcamış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatının anlatıldığı konferansa ev sahipliği yapmaktan onur duyduğunu belirterek, “Bu topraklarda 200 yıldır süren bir savaş var. Bu savaş Asım’ın nesli ile asımın neslini görev başında görmek istemeyenler arasında geçiyor. Ama bugün kazanan Asım’ın nesli oldu, kazanan sizler oldunuz. Kazanan bugünün Asım’ı Cumhurbaşkanımız oldu. Eğer biz tam bağımsız Türkiye istiyorsak daha nice asımlar yetiştirmemiz gerekiyor” dedi.

“KATİLİ VE SİLAH ARKADAŞINI LANETLİYORUM”
Geçtiğimiz günlerde DİSK Genel Kurulu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yapılan hakaretle ilgili de konuşan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Katil buz gibi oturuyor yanında da silah arkadaşı ama o katili gözlerine perde inmiş görmezden gelerek, bu millete ömrünü adamış Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan için ‘Katil Erdoğan’ diye bağırıyor. O edepsizliği yapanları, onları orada bağırtanları, orada pişmiş kelle gibi sırıtan ile yanındaki silah arkadaşını esefle kınıyor ve lanetliyorum. İşte bunun için bizim nice Asımlar yetiştirmemiz gerekiyor.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I AYAKTA ALKIŞLADILAR
Soylu, tüm konukları da ayağa kaldırarak, bugünün Asım’ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ayakta alkışlamaya davet etti.
Programın konuk konuşmacısı olan SADED Yönetim Kurulu Başkanı, AraştırmacıYazar Tahir Fatih Andı ‘Asım’ hakkında bilgi vererek sözlerine başladı. Andı, Asım’ın Peygamber Efendimiz’in (SAV) sahabelerinden Asım Bin Sabit olduğunu ve Hz. Muhammed’in (SAV) dizinin dibinden ayrılmadığını dile getirdi. Asım’ın sürekli Hz. Peygamber’in hadislerini dinlediğini ve şiirler okuduğunu anlatan Andı, Mehmet Akif Ersoy’a da bu yüzden Asım’ın ilham kaynağı olduğunu söyledi. Recep Tayyip Erdoğan’ın da bugünün Asım olduğunu belirten Andı, “Ümmetin derdiyle dertlenen, vatanına, milletine sevdalı birisidir Recep Tayyip Erdoğan. Mütevazı kişiliğiyle her kesimin sesi olmuştur. Recep Tayyip Erdoğan da Allah’ın bir lütfudur. Bizim bunun kıymetini bilmemiz lazım. Onun sayesinde herkes özgürce düşüncesini söyleyebiliyor. O sebeple bizlerde onun derdiyle dertlenmeli ve ona sahip çıkmalıyız” diye konuştu. Andı, konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yaptığı dualarla bitirdi.
Programın sonunda Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile Fatih Andı katkılarından dolayı birbirlerine çiçek ve plaket takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum