Reklam

Bimeks Malatya'da Yeni Yerinde Hizmete Açıldı

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, 25

Bimeks Malatya'da Yeni Yerinde Hizmete Açıldı
Editör: Karamanca
13 Şubat 2016 - 12:00




Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, 25.yılında bol çeşit, uygun fiyat ve cazip ödeme seçenekleriyle Malatya’da artık daha büyük bir mağazada hizmet vermeye başladı. Bimeks’in, Doğa Cadde AVM’deki yeni yerinin açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen Malatyalıların ilgisi yoğun oldu.
Şehrin merkezindeki Doğa Cadde Alışveriş Merkezi’nde yaklaşık bin metrekarelik mağazası ile dünya teknolojisi Malatya ile buluşuyor. Açılış öncesi vatandaşlar indirimli ürünlerden alabilmek için saatler öncesinde mağaza önünde uzun kuyruklar oluştururken, açılışa Bimeks İcra Kurulu üyesi Muhittin Şenel, Bimeks Bölge Müdürü Önder Turan, Bimeks Pazarlama Direktörü İbrahim Öngün, Bimeks Satış Direktörü Uğur Aydın ile yerel yöneticiler katıldı. Kurdele kesimi sonrası mağazanın açılmasıyla birlikte vatandaşlar, Bimeks’te kendilerine uygun indirimli ürünlerden alabilmek için birbirleri ile yarıştı. Birçok ürün kısa sürede tükenirken kasa önünde uzun kuyruklar oluştu. Bimeks Satış Direktörü Uğur Aydın, Malatya’da açılışa özel birçok üründe indirim uyguladıklarını belirterek, “Açılışta bizleri yalnız bırakmayan Malatyalılara teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Bimeks olarak birçok ürün çeşitliği ile halkın ilk tercih ettiği bir mağaza olduklarını belirten Aydın, bir önceki mağazalarının küçük olması nedeniyle yeteri kadar ürünü sergileyemediklerini söyledi. Şuan da yaklaşık bin metrekarelik bir mağaza ile bütün ürün çeşitlerine Malatyalıların ulaşabileceğini ifade etti.
Uygun fiyatlar ile ve her zaman yapacakları indirimler ile Malatyalıları mağazalarına davet eden Aydın, yeni yerde bin araçlık otopark ile müşterilerin otopark sıkıntısı da yaşamayacaklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum