Reklam

Samsunspor İle Şanlıurfaspor 12. Randevuya Çıkıyor

PTT 1. Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Samsunspor ile Şanlıurfaspor, 12. randevuya çıkacak..

Samsunspor İle Şanlıurfaspor 12. Randevuya Çıkıyor
Editör: Karamanca
13 Şubat 2016 - 09:14




PTT 1. Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Samsunspor ile Şanlıurfaspor, 12. randevuya çıkacak.
Ligde zor günler geçiren ve küme düşme korkusunu yakından hisseden 2 takım Samsunspor ve Şanlıurfaspor, pazar günü saat 13.30’da GAP Arena’da 12. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynadıkları 11 karşılaşmada Samsunspor rakibini 4 kez yenmeyi başarırken, Şanlıurfaspor ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrılabildi. 6 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Şanlıurfa’da oynanan 5 karşılaşmada Samsunspor hiç galip gelemezken, 4 maç beraberlik ile sonuçlandı. Şanlıurfaspor, kırmızı-beyazlılara karşı evinde 1 kez galip gelebildi.
Daha önce oynan 11 karşılaşmada Samsunspor rakip filelere 11 gol atma becerisi gösterdi. Şanlıurfaspor ise rakibine karşı 6 gol atabildi. Şanlıurfa’da oynanan 5 karşılaşmada ise Şanlıurfaspor rakibine 5 gol atma becerisi gösterirken, Samsunspor ise deplasmanda 3 gol atabildi.
Karşılaşma öncesinden Samsunspor 20 haftada topladığı 22 puanla 12. sırada bulunuyor. Şanlıurfaspor ise 20 haftada topladığı 21 puanla 14. sırada yer alıyor. Samsunspor ligde 9 haftadır galip gelemezken, 3 beraberlik ile 3 puan toplayabildi. Şanlıurfaspor son 9 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 9 puan topladı.
Pazar günü GAP Arena’da oynanacak karşılaşmayı hakem Onur Karabaş yönetecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum