Evi Soyulan Vatandaş, Hırsızı Yakalayan Polislere Teşekkür Etti

Eskişehir’de yaşayan bir vatandaş, evinde meydana gelen hırsızlık olayı sonrası, olayın şüphelisini yakalayan polis ekiplerine teşekkür etti

Evi Soyulan Vatandaş, Hırsızı Yakalayan Polislere Teşekkür Etti
Editör: Karamanca
12 Şubat 2016 - 16:45




Eskişehir’de yaşayan bir vatandaş, evinde meydana gelen hırsızlık olayı sonrası, olayın şüphelisini yakalayan polis ekiplerine teşekkür etti.
Bahçelievler Mahallesi’nde oturan bir vatandaş, 6 Şubat 2016 günü evinde bazı eşyalarının çalındığını fark etti. Durumu polis ekiplerine bildirmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerin yaptıkları tespit ve çalışmalar sonucu olayın şüphelisi Halil S., şehirlerarası otobüs terminalinde çaldığı malzemelerle birlikte yakalandı. Şüpheli, polisteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, evden çalınan malzemeler müştekisine tam ve eksiksiz olarak teslim edildi. Olay sonrası evi soyulan vatandaş, Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) kanalıyla Emniyet Müdürlüğü’ne hitaben bir teşekkür mesajı gönderdi.
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklama ile “Emniyet Müdürlüğü olarak yaptığımız tüm çalışmalar, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu içindir. Vatandaşlarımızın teşekkür mesajları ile bizlere geri bildirim yapmaları, personelimizin motivasyonunun artmasına tahminlerden öte katkıda bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum