Adana'ya 26'ıncı Şehit Ateşi Düştü

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 31 Ocak’ta terör örgütü teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Enver Buğur, tedavi gördüğü GATA’da şehit oldu

Adana'ya 26'ıncı Şehit Ateşi Düştü
Editör: Karamanca
12 Şubat 2016 - 16:25




Şırnak’ın Cizre ilçesinde 31 Ocak’ta terör örgütü teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Enver Buğur, tedavi gördüğü GATA’da şehit oldu. PKK’ya yönelik operasyonların başladığı Temmuz ayından bu yana Adana’nın 26 şehit verdiği öğrenildi.
Cizre’de bölücü terör örgütü PKK’ya karşı verilen mücadelede 31 Ocak 2016 günü ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Enver Buğur (27) tedavi gördüğü GATA’da şehit oldu. Şehit haberini annesi ve babası GATA’da beklerken öğrendi. Buğur’un şehit olmasının ardından annesi ve babasına 2 yıl önce aldığı Pınar Mahallesi’ndeki ev Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehidin komşuları da acı haberi alınca evlerine Türk bayrağı astı. Şehidin ailesine evi 2 yıl önce aldığı ve taksitlerini kendisinin ödediği, bekar olduğu öğrenildi.
Şehidin naaşı yarın Adana’ya getirilerek öğle namazından sonra ise Asri Mezarlıktaki şehitlikte toprağa verilecek. PKK’ya yönelik operasyonlar başladığı Temmuz ayından bu yana da şehit Buğur ile birlikte Adana’ya gelen şehit sayısının 26 olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum