Uşak Kent Konseyinden, Fidan Stantına Destek

Uşak Kent Konseyi Başkanı Zafer Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ulu Camii yanında Uşak Çevre Gönüllüleri Derneğinin açmış olduğu fidan standını ziyaret etti

Uşak Kent Konseyinden, Fidan Stantına Destek
Editör: Karamanca
12 Şubat 2016 - 16:00




Uşak Kent Konseyi Başkanı Zafer Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ulu Camii yanında Uşak Çevre Gönüllüleri Derneğinin açmış olduğu fidan standını ziyaret etti.
Çevre Gönülleri Derneğinin yıllardır yapmış oldukları etkinliği hem paylaşmak adına hem de kamuoyuna duyurmak adına ziyarette bulunduklarını dile getiren Kent Konseyi Başkanı Zafer Aydın, “Arkadaşlarımız son dönemlerde özellikle meyve ağaçlarını ön planı çıkartarak, toplumun bilinçlenmesini sağlamaktadırlar. Sizlerde bilmektesiniz ki çevre sıkıntıları her geçen gün artmaktadır. Erozyonla mücadeleden tutun, yeşilliğin azalması, ağaçların azalması yani gelecek nesillere daha çorak bir ülke bırakır hale geldik. Derneğimizde bu çerçevede hem bilincin artması, hem de ağaçlandırmanın artması yönünde takdire şayan bir çalışma yapıyorlar. Çevre Gönülleri Derneğimiz ile birlikte geçmiş yıllarda organ bağışı kampanyası da düzenlemiştik. Ben emeği geçen herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.
Uşak Kent Konseyi Yönetiminin ziyaretlerinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren Uşak Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Yüksel, “Günümüzün en sorunlarından birisi, iç ve dış sorunlarımız ama bizi geleceğe taşıyacak en önemli sorunlarımızdan birisi de çevre sorunudur. Havamız suyumuz ve toprağımız gün geçtikçe azalmaktadır. Bunun yegane temeli topraklarımıza sahip çıkmadığımız içindir. Topraklarımızı korumak için, verimli tarım elde edebilmek için, erozyonu önleyebilmek adına ağaç dikmemiz gerekmektedir. Bizler de Ulu camii yanında bulunan meydanda kurmuş olduğumuz fidan standımıza tüm Uşaklı kardeşlerimizi bekleriz” ifadelerini kullandı.
Açıklamaların ardından Uşak Kent Konseyi Başkanı Zafer Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Melih Akman stanttan fidan satın alarak bağışta bulundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum