Ak Parti'li Gençler Atatürk Portresi Dağıttı

AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan ve beraberindeki gençler, Cumhuriyet Halk Parti’li bir milletvekilinin odasındaki Atatürk posterinin indirildiği yönündeki iddialara tepki olarak bugün Çanakkale kent merkezinde esnaf ve vatandaşlara Atatürk portresi hediye ettiler

Ak Parti'li Gençler Atatürk Portresi Dağıttı
Editör: Karamanca
12 Şubat 2016 - 15:30




AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan ve beraberindeki gençler, Cumhuriyet Halk Parti’li bir milletvekilinin odasındaki Atatürk posterinin indirildiği yönündeki iddialara tepki olarak bugün Çanakkale kent merkezinde esnaf ve vatandaşlara Atatürk portresi hediye ettiler.
AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan ve Gençlik Kolları üyeleri bugün kılınan Cuma namazının ardından, Yalı ve Çarşı caddelerinde esnaf ve vatandaşlara üzerinde AK Parti Gençlik Kolları yazan Atatürk portreleri dağıttılar.
Daha sonra AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanı’na gelen Başkan Ceyhan, burada basın açıklaması yaptı. Hükümetin Doğu bölgesinde bölücü terör örgütü ve uzantılarıyla mücadele ettiğini hatırlatan Ceyhan, ana muhalefet partisi CHP’yi eleştirdi.
Başkan Mefail Ceyhan açıklamasının devamında, "Dün bölücü terör örgütünün söylemlerine benzer şekilde vatandaşlarımıza yönelik hain saldırıların failini güya ilk anda bulanların bugün kendi milletvekilinin odasındaki tablo olayında yaklaşık 55 gündür suçlu arayışları oldukça düşündürücü ve de trajikomiktir. Bu durum bizlere soru işaretleri oluşturmaktadır. CHP’li vekiller birer birer Atatürk posterini indirmeye mi başladılar? Bu durum karşısında ana muhalefet partisi yetkilileri neden susmaktadır? Nerede Atatürk’ü sevdiğini iddia edenler? Soruyoruz; Gazi Mustafa Kemal’i anlamak, ona benzeyen bir sanatçıyı grup toplantısına davet etmek midir? CHP’li başta genel başkanları olmak üzere bütün yöneticilerini sözde değil özde Atatürk’ü anlamaya davet ediyoruz. Şunu AK Gençlik olarak ifade etmeliyiz ki Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal’in resmini indiren CHP’li milletvekilini kınıyoruz. Bu nedenle ’Atatürk’ün resmi yerde kalmaz’ diyerek, tabloyu indirenlere inat Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in Çanakkale cephesindeki resmini, Çanakkale’de halkımıza dağıtıyoruz. AK Gençlik olarak samimi adımlar atarak Atatürk’ün belirlediği hedeflere Türkiye’yi ulaştırıyoruz. Siyaset üretemeyen, ülke meselelerine uzak ve umut olmayan bu anlayışından dolayı Ana Muhalefet Partisini en kısa sürede ülke meselelerine dönmeye ve tutarlı, net politikalar üretmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti’li gençler, yapılan basın açıklamasının ardından basın mensuplarına da birer Atatürk portresi hediye ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum