Reklam

Girişimci Öğrencilerin Başarı Hikayesi

Eren Dinçer, Harun Deniz ve Bahadır Görgülü, üniversitede öğrenim görmek için geldikleri Isparta’da küçük bir finansmanla VAVİN markasını kurdular, hazır giyim sektöründeki markayı e-ticarete taşıdılar. Kendi kurdukları siteyi, sosyal medyada 600 bin kişiye ulaştırmayı başaran genç girişimciler, markalarını internet üzerinden 81 ile sipariş yaparak bölgede en çok satış yapan firmalardan biri haline getirdi..

Girişimci Öğrencilerin Başarı Hikayesi
Editör: Karamanca
12 Şubat 2016 - 10:31




Eren Dinçer, Harun Deniz ve Bahadır Görgülü, üniversitede öğrenim görmek için geldikleri Isparta’da küçük bir finansmanla VAVİN markasını kurdular, hazır giyim sektöründeki markayı e-ticarete taşıdılar. Kendi kurdukları siteyi, sosyal medyada 600 bin kişiye ulaştırmayı başaran genç girişimciler, markalarını internet üzerinden 81 ile sipariş yaparak bölgede en çok satış yapan firmalardan biri haline getirdi.
PROGRAMLARA SPONSOR OLUYORLAR
Kuruculardan Eren Dinçer, paketleme ve müşterilerle iletişim ağı kuran VAVİN Butik’in, profesyonel çalışmalar yaparak sürekli kendini geliştirdiğini söyledi. Dinçer, Akdeniz’in en yüksek kargo satışı yapan firması durumunda bulunan VAVİN’in sosyal medya üzerinden aylık yaklaşık 40-50 bin TL reklama bütçe ayırdığını belirterek "VAVİN, bazı ürünleri kendi üretiyor bazılarını ulusal markalarla satışa çıkarıyor. Esra Erol’la Evlen Benimle programına da sponsorluk yapan VAVİN, bir çok projeye destek veriyor” dedi.
İLK 20 E-MARKA HEDEFİ
Türkiye’deki ilk 20 e-marka arasına girmeyi düşündüklerini aktaran Dinçer, şunları söyledi:
“Şu an gidişatımız iyi. İnce eleyip sık dokuyarak hareket ediyoruz. 3 şube daha açmayı düşünüyoruz. Aylık yaklaşık 10-12 bin arasında kargo çıkarıyoruz. Büyük firmaları inceleyip onların yaptıkları hataları yapmamaya çalışıyoruz. Fiyat avantajımız var. Bunları yaptığınız zaman zaten başarı kaçınılmaz oluyor. VAVİN’i VAVİN yapanlar; Gösterişli ve En Uygun Fiyat İstediğiniz ürünler, yine sizin için cazip olan fiyata, en iyi lokasyonlar ve göz alıcı mağaza atmosferinde satışa sunulur. Modanın öncüsü, modanın tüm trend, stil sahibi renk, desen, çizgi ve kuplarıyla hazırlanan koleksiyonlar, günün her anında şık ve bakımlı görünmek isteyen herkes için erişilebilir fiyatlar VAVİN’de.”
PROFESYONEL MANKENLERLE ÇALIŞIYORLAR
Şirket hissedarlarından Bahadır Görgülü, ise “Vavin Giyim olarak, internet mağazacılığının tanıtımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek "Ürünlerimizin tanıtımı için haftada iki kez 15 profesyonel mankenle fotoğraf ve video çekimi gerçekleştiriyor. Vavin, şimdilik 15 kişiye istihdam sağlıyor. Vavin’in internet mağazacılığı yanında 1’i Isparta’da olmak üzere 5 mağazası bulunuyor.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum