Hasta Ziyaretinden Dönen Otomobil Kaza Yaptı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Bartın’ın Abdipaşa beldesinde hasta ziyaretinden dönen aileyi taşıyan otomobilin kontrolden çıkması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Hasta Ziyaretinden Dönen Otomobil Kaza Yaptı: 1 Ölü, 3 Yaralı
Editör: Karamanca
11 Şubat 2016 - 20:32




Bartın’ın Abdipaşa beldesinde hasta ziyaretinden dönen aileyi taşıyan otomobilin kontrolden çıkması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Bartın’ın Abdipaşa beldesi Dereağzı mevkisinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Zeynep Yaman (76), Halil Ülgün (61), Fatma Ülgün (60) ve Döndü Bal (51) Bartın’ın Abdipaşa beldesi Yeni Mahalle’de hasta olan akrabalarını ziyarete gitti. Hasta ziyareti bitince 3 kişi evlerine gitmek için Halil Ülgün idaresindeki 74 BG 537 plakalı otomobille yola çıktı. Otomobil Abdipaşa beldesi Dereağzı mevkisine gelince yolun kaygan olması nedeniyle kontrolden çıktı. Yol dışına savrulan otomobil bir ağaca çarparak durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Jandarma ekipleri ise kaza bölgesinde güvenlik önlemleri aldı. 112 Acil sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahalenin olay yerinde yapıldı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada durumu ağır olan Zeynep Yaman yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada Sürücü Halil ve Fatma Ülgün’ün durumunun ağır olduğu, diğer yaralı Döndü Bal’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum