Reklam

Chp Meclis Üyesinden Tepki Çeken Paylaşım

Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı’nın, sosyal medya hesabından Türk bayrağına sarılı şehit tabutları ile terörist cenazelerinin fotoğraflarını birlikte paylaşmasına vatandaşlar tarafından tepki yağdı

Chp Meclis Üyesinden Tepki Çeken Paylaşım
Editör: Karamanca
11 Şubat 2016 - 19:36




Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı’nın, sosyal medya hesabından Türk bayrağına sarılı şehit tabutları ile terörist cenazelerinin fotoğraflarını birlikte paylaşmasına vatandaşlar tarafından tepki yağdı.
Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, sosyal medya hesabından Türk bayrağına sarılı şehit tabutlarıyla, terörist cenazelerinin fotoğraflarını birlikte paylaştı. Paylaşımın altına "Bu çılgınlığı durdurmalıyız... Ölen her kadın da çocuk da, polis de, asker de, genç de bizimdir; gözü yaşlı her anne, her baba, her çocuk bizimdir! Bu oyunu bozmalıyız" diyen Kırıkcı’ya vatandaşlar tepki gösterdi.
Paylaşıma tepki gösteren bazı vatandaşların, “Bu vatanın birliği bütünlüğü için canlarını ortaya koyan şehitlerimiz ile terörist leşlerinin aynı karede paylaşılması şehitlerimize saygısızlıktır” şeklinde yazdıkları görülürken, bazı vatandaşların yorumları ise hakaret boyutuna ulaştı.

“BU NE CÜRET, BU NE CESARET”
Vatandaşların yanı sıra AK Parti ve MHP’nin ilçe teşkilatındaki isimlerde sosyal medya hesapları üzerinden tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden Kırkıcı’ya tepki gösteren AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, “CHP’li Belediye Meclis üyesi, şehitlerimizi terörist leşleriyle bir tutuyor. Bu ne cüret. Bu ne cesaret” paylaşımında bulundu.

"BİZE KURŞUN ATANA BİZ ÇİÇEK ATMAYIZ"
MHP Silivri Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın da sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Kırkıcı’ya tepki gösterdi. "Bize kurşun atana biz çiçek atmayız" diyerek bu sözlere sert tepki gösteren Yalçın, “Atatürk’ümüzün dediği, ‘Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır’ sözünü Sn. CHP’li Meclis Üyesi arkadaşa hatırlatmak isterim. Devletimiz tarafından uzun yıllardır sunulmuş olan ve hatta gösterilen her türlü ortak çözüm çabalarına rağmen, kimse gocunmasın ama ‘bize kurşun atanlara biz çiçek atamayız’. Devletimiz bu terör gruplarını temizlemek için ne gerekiyorsa her zaman gerekeni yapacaktır ve yapmalıdır da" paylaşımında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum