Vali Büyük, Tepebağ Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni Ziyaret Etti

Adana Valisi Mustafa Büyük, beraberinde İl Müftüsü Arif Gökce ile birlikte Seyhan Tepebağ Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, incelemede bulundu..

Vali Büyük, Tepebağ Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni Ziyaret Etti
Editör: Karamanca
11 Şubat 2016 - 13:00




Adana Valisi Mustafa Büyük, beraberinde İl Müftüsü Arif Gökce ile birlikte Seyhan Tepebağ Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, incelemede bulundu.
Okul müdürü Hayrunnisa Çeçen Üstündağ ile öğretmenler tarafından karşılanan Vali Mustafa Büyük, okulda incelemede bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
Ziyaretinde sınıfları da gezen Vali Büyük, öğrenciler ile sohbet edip, onlara derslerinde başarılı olabilmeleri için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.
Vali Büyük, daha sonra öğretmenler odası, kantin ve okul bahçesinde incelemede bulunarak, öğrencilere verilen eğitim-öğretimin yanında beslenmelerine de gereken özenin gösterilmesi hususunda okul yöneticilerine uyarılarda bulundu.
Vali Büyük’ün ziyareti okul müdürü Hayrunnisa Çeçen Üstündağ ile müdür yardımcıları ve öğretmenlere bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etmesiyle son buldu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum