Okullararası Kros Türkiye Finalleri Adana'da Yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından “Okullararası Türkiye Kros Finalleri” 13 Şubat Cumartesi günü Adana’da gerçekleştirilecek

Okullararası Kros Türkiye Finalleri Adana'da Yapılacak
Editör: Karamanca
11 Şubat 2016 - 13:00




Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından “Okullararası Türkiye Kros Finalleri” 13 Şubat Cumartesi günü Adana’da gerçekleştirilecek.
Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, yarışmaların Yüreğir İlçesi’nde İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi yanı, Yaşar Kemal Parkuru’nda yapılacağını ve 500 kız ve erkek sporcunun katılmasını beklediklerini söyledi.
Ferdi ve takım halinde gerçekleştirilecek müsabakada yıldız kızların 2, yıldız erkek 3, genç kızlar 3, genç erkeklerde ise 5 bin metre koşacaklarını, parkurun hazırlandığını, dereceye girecek sporculara kupa ve madalya verileceğini ifade etti.
Uğur, yarışma ile ilgili teknik toplantının 12 Şubat Cuma günü gerçekleştirileceğini, kentte gelen konuk sporcu, hakem ve antrenörlerin konaklaması, ulaşım, beslenme ve diğer sorunlarının çözümüne gerekli desteğin verileceğini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum