Reklam

Ak Parti Kadın Kolları'ndan Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu

AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

Ak Parti Kadın Kolları'ndan Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu
Editör: Karamanca
10 Şubat 2016 - 13:00




AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
AK Parti Kadın Kolları üyeleri, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin 35. Olağan Genel Kurultayı’nda ve grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.
Suç duyurusu öncesinde Kırıkkale Adliyesi önünde basın açıklaması yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, "Geçtiğimiz günlerde CHP lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu partinin 35. Olağan Genel Kurultayı’nda ve ardından grup toplantısında ülkemiz siyaseti geleceği açısından son derece talihsiz açıklamalarda bulunmuştur" dedi.
"Yüzde 52’lik oy oranıyla milyonların desteğiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanına yapılan hakaret ile sadece ona oy verenler rencide edilmemiştir" diyen Doğmuş, "Onun şahsında yüce devletimiz, aziz milletimiz ve bin yıllık kadim devlet geleneğimiz ağır hakaretlere maruz kalmıştır. Türkiye Cumhuriyeti’ni ve vatandaşlarını yani cumhuru en üst noktada temsil eden yüce devletimize saldırı asla kabul edilemez. Bu üslubuyla Sayın Kılıçdaroğlu, CHP kuruluş değerleri olan altı okun maddelerini de ayaklar altına almıştır" şeklinde konuştu.
Kılıçtaroğlu’nun kendisine yakışan bir duruş ile siyaset yapması tavsiyesinde bulunan Nurgül Doğmuş, "Sayın Kılıçdaroğlu bir gün Cumhurbaşkanımıza diğer bir gün başbakanımıza hatta bir başka gün de kendi partisinin vekiline bile ’tabloyu kim indirdi?’ diyerek haksız saldırılarda bulunabilmekte, bu şekilde ülkemizin yoğun ve ciddi gündemini meşgul etmektedir. Seçilmiş bir kadın vekiline sadece yapmış olduğu bir tespitten dolayı kesin ihraç talebiyle disipline verilmesi partisinin ne kadar özgürlüklere karşı olduğunun göstergesidir. Sayın Cumhurbaşkanımıza hadsizce diktatör diyen CHP Genel Başkanı bu kadarı ile demokrat mı oluyor? Buradan anlıyoruz ki temel sorun aslında Sayın Kılıçdaroğlu’nun değer yargılarını, insafı ve hakkaniyetini bir tarafa bırakıp derinliği olmayan gündelik siyaseti tercih etmesidir. Kendisine tavsiyemiz artık bir ana muhalefet liderine ve devlet adamlarına yakışan bir duruş ile siyaset yapmasıdır" şeklinde konuştu.
(VYBÖMKY)

10.02.2016 14:40:53 TSI
NNNN
10.02.2016 14:40:5410.02.2016 14:53

YORUMLAR

  • 0 Yorum