Küpeleme Sözleşmesi İmzalandı

Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği arasında küpeleme sözleşmesi imzalandı

Küpeleme Sözleşmesi İmzalandı
Editör: Karamanca
09 Şubat 2016 - 22:00




Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği arasında küpeleme sözleşmesi imzalandı.
Küpeleme sözleşmesi, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hakan Keçeci ve Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci’nin katılımı ile İl Müdürlüğü makamında imzalandı. İmzalanan sözleşmeye göre, Kırklareli il genelindeki hayvancılık işletmelerinde doğan sığır cinsi hayvanların küpelenmesi ve kayıt altına alınması çalışmalarının yürütülmesi için 2016 yılını kapsayan sözleşme ile 090 günlük sığır cinsi hayvanlara küpeleme ve kayıt altına alma işleminin yapılacağı belirtildi. Ayrıca küpesi düşen hayvan yetiştiricilerinden müracaat alınarak, aynı küpe numarası tekrar Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından gerçekleştirileceği, denetimlerin ise Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından yürütüleceği kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum