Reklam

Halk Otobüsü Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Genç Kıza Çarptı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde özel halk otobüsü yolun karşısına geçmeye çalışan genç kıza çarptı

Halk Otobüsü Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Genç Kıza Çarptı
Editör: Karamanca
09 Şubat 2016 - 18:32




Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde özel halk otobüsü yolun karşısına geçmeye çalışan genç kıza çarptı. Kanlar içerisinde kalan genç kızı vatandaşlar konuşturarak uyutmamaya çalıştı.
Kaza, Müftü Mahallesi Çetin Apatay Bulvarı üzerindeki Göztepe Köprüsü altında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gündüz Ç. (35) idaresindeki 67 M 9274 plakalı özel halk otobüsü yolun karşısına geçmeye çalışan Gizem Ergün’e (19) çarptı. Otobüsün ön camına kafasını vurup yere düşen genç kızın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Genç kızı konuşturarak bilincini açık tutmaya çalışan vatandaşlar, bir yandan da atkı ile kafasının kanayan bölgesine tampon yaptı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri genç kıza ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla ilçedeki özel hastaneye kaldırıldı. Genç kızın yola nasıl çıktığını görmediğini ifade eden halk otobüsü sürücüsü, kullandığı otobüsü parka çektikten sonra ifadesinin alınması için polis karakoluna götürüldü.
Genç kıza yardıma koşan Burhan Önder, "Bayan buradan karşıya geçecekti herhalde. O anda halk otobüsü vurdu, yere düşer düşmez yardımına koştuk. Başında kanama var. İnşallah bir şeyi yoktur. Burası insanların çok kullandığı bir yol. Biraz daha dikkat edilmesi lazım" dedi.
Özel hastanede tedavi altına alınan Gizem Ergün’ün hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum