Analig Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları Şanlıurfa' Da Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 20152016 Anadolu Yıldızlar Ligi hentbol çeyrek final müsabakaları Şanlıurfa GAP Arena Spor Kompleksi ve Toki Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi

Analig Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları Şanlıurfa' Da Yapıldı
Editör: Karamanca
09 Şubat 2016 - 16:30




Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 20152016 Anadolu Yıldızlar Ligi hentbol çeyrek final müsabakaları Şanlıurfa GAP Arena Spor Kompleksi ve Toki Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi.
Hentbol Anadolu Yıldızlar Ligi çeyrek final müsabakalarına 13 ilden 165 bayan ve 153 erkek olmak üzere toplam 318 sporcu katıldı.
Çeyrek final müsabakalarının sürdüğü süre zarfında Şanlıurfa’nın tarihi yerlerini gezen sporcular stres attı. Sporcularla konuşan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Önen, “Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlemiş olduğu Anadolu Yıldızlar Ligi projesi kapsamında buradasınız. Bu yıl bize Analig Hentbol çeyrek final müsabakaları verildi. Burada birkaç gün misafirimiz olan gençlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak onları mutlu bir şekilde ailelerine gönderiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum