Podolskı Akhisar Belediyespor Karşısında Yok

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı

Podolskı Akhisar Belediyespor Karşısında Yok
Editör: Karamanca
09 Şubat 2016 - 13:00




Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Gribal enfeksiyona yakalanan Podolski’nin yarınki maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra küçük oyunlarla sonuçlandırma çalışması yapılan antrenmanın ana bölümünde 60 metrelik alanda baskıya dayalı bir çift kale maç gerçekleştirildi. Çalışmalar, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

PODOLSKI’NİN DURUMU
Ağır gribal enfeksiyon geçiren ve Akhisar Belediyespor maçı kadrosunda yer almayacak olan Lukas Podolski, bugünkü antrenmanda dinlendirilirken, Sinan Gümüş’ün tedavisine ise devam edildi. Sarıkırmızılılarda Hamit Altıntop da sahada takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi.
Galatasaray, yarın akşam saat 18.45’te Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan Akhisar Belediyespor karşılaşması için bugün saat 15.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla İzmir’e hareket ederek mücadele öncesinde kampa girecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum