Ünlü Çiftler 'aşkın Selfıe'sini' Belirledi

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Aşkın Selfiesi’ isimli yarışmada, ünlü çiftler jüri koltuğuna oturdu

Ünlü Çiftler 'aşkın Selfıe'sini' Belirledi
Editör: Karamanca
08 Şubat 2016 - 16:11




14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Aşkın Selfiesi’ isimli yarışmada, ünlü çiftler jüri koltuğuna oturdu. Yüzlerce Beşiktaşlı’nın katıldığı selfie yarışmasında fotoğrafları dereceye giren çiftlere Avrupa tatili hediye edildi.
Beşiktaş Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl ikinci kez ‘Aşkın Selfiesi’ yarışması düzenlendi. Proje kapsamında Beşiktaş’ta yaşayan yüzlerce çift aşklarını yansıtan selfieleri Sevgililer Günü’nü dünyanın en güzel şehirlerinde geçirme şansını yakalamak için sosyal medya üzerinden #AşkınSelfiesi etiketi ile paylaştı. Yarışmanın jüri üyeliğini ise ünlü isimler yaptı. Raffles Otel Zorlu Center’da gerçekleşen organizasyonda Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, Serdar OrtaçChloe Loukhnan, Selami ŞahinDidem Şahin’in yanı sıra Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar, ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter ile Ramadan Çaysever yılın çiftlerini belirledi. Yarışmayı kazanan 3 çiftten birinci olan çifte 3 günlük Paris tatili hediye edilirken, ikinci olan çifte 3 günlük Venedik, üçüncü olan çifte ise 3 günlük Roma tatili hediye edildi.

BAŞKAN HAZİNEDAR’DAN GENÇLERE EVLİLİK TAVSİYESİ
Tatil kazanan çiftlerden bekar olanlara evlilik tavsiyesinde bulunan Başkan Murat Hazinedar, ”Açıkçası o çiftler bekarsa evlenmelerini tavsiye edebiliriz. Nikahlarını da ben gerçekleştireceğim. Kabul ederlerse nikah merasimlerini 14 Şubat Günü onlar Paris’te olduğunda belki jüri üyelerimizin de şahitliğinde ben Beşiktaş Belediye Başkanı olarak kuracağımız canlı bağlantı ile isterlerse nikahlarını gerçekleştirebiliriz. Evlenen çiftlere buradan da nikah partileri için söz veriyorum. Belki jüri üyelerimizden Serdar Ortaç ve Selami Şahin de gençlerimizin nikahlarına katılır. Serdar geç buldu, ben evleneli 27 yıl oldu. Bunu ifade etmeliyiz herkese, evlenin, çocuk sahibi olun. Çocuk sayısına karışmayız ama çok çocuk güzel çocuk” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum