11 Kişi Silahlı Saldırı Olayıyla İlgili Adliyeye Sevk Edildi

Eskişehir’de meydana gelen silahlı saldırı olayı ile ilgili gözaltına alınan 11 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi

11 Kişi Silahlı Saldırı Olayıyla İlgili Adliyeye Sevk Edildi
Editör: Karamanca
08 Şubat 2016 - 15:00




Eskişehir’de meydana gelen silahlı saldırı olayı ile ilgili gözaltına alınan 11 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi Tarlaiçi Sokak içerisinde yol verme meselesi yüzünden iki araç içerisinde bulunan A.E., S.E., Y.K. ile H.A., T.A., Ş.K. ve S.Ş. aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle Y.K.’nın yakınları B.T., İ.S., S.K. ve M.E.K.’nin de kavgaya dahil olmasıyla her iki tarafta birbirlerine yanlarında bulunan silahlar ile ateş etmeye başladı. Kısa süreli çatışmanın ardından araçlardan birine 7 adet kurşun isabet etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu M.E.K. isimli şahsın üzerinde 1 adet tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör ve 1 adet 9 milimetre fişek ele geçirildi.
Çalışmalar sonucu kavgaya karışan 11 şahıs, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Şahıslar, polis ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum