Gülsin Onay'dan Unutulmaz Piyano Resitali

Beylikdüzü Belediyesi’nin organize ettiği gecede sahne alan ünlü piyanist Gülsin Onay, bu kez Beylikdüzü’ndeki sanatseverler için piyano çaldı..

Gülsin Onay'dan Unutulmaz Piyano Resitali
Editör: Karamanca
08 Şubat 2016 - 08:14




Beylikdüzü Belediyesi’nin organize ettiği gecede sahne alan ünlü piyanist Gülsin Onay, bu kez Beylikdüzü’ndeki sanatseverler için piyano çaldı.
Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde kültür sanat programları çerçevesinde sahnelenen Gülsin Onay Piyano Resitali dinleyenleri adeta büyüledi. Onay piyanosunun tuşlarına bu kez Beylikdüzülü sanatseverler için bastı. Batılı alanlarda çalınan müzikler dinleyenlerden tam not aldı.
Konsere katılan Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Muazzez Deniz Çakıroğlu, kültür sanat programlarının devam edeceğini ifade ederek, “Kültür merkezimizde sanatla dolu akşamlar geçiriyoruz. Biz, belediyeyi devraldığımızdan bu yana bir takım farklılıklar yapmaya çalışıyoruz. Her konunun uzmanı olan kişileri burada Beylikdüzü’nde halkla buluşturmaya çalışıyoruz. Yazın da çok enteresan piyano resitallerimiz konserlerimiz oldu. Gördüğünüz üzere halkımızın büyük bir ilgisi var biz de bu ilgiden mutlu oluyoruz. Sanatçılarımızı da burada ağırlamak bizim için büyük bir onur ve gurur” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum