Ak Parti Kütahya Milletvekili Nazlı:

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, 2005 yılından önce statükocu ve hantal bir devlet anlayışının olduğunu öne sürerek, 2005 yılında çıkarılan yasa ile insana hizmet eden bir anlayışa geçildiğini söyledi

Ak Parti Kütahya Milletvekili Nazlı:
Editör: Karamanca
06 Şubat 2016 - 12:00




AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, 2005 yılından önce statükocu ve hantal bir devlet anlayışının olduğunu öne sürerek, 2005 yılında çıkarılan yasa ile insana hizmet eden bir anlayışa geçildiğini söyledi.
Milletvekili Şükrü Nazlı İl Genel Meclisi’ne yaptığı ziyarette, AK Parti iktidarı ile değiştirilen hantal devlet modelinin 5302 sayılı yasa ile insan odaklı bir anlayışa çevrildiğini kaydetti. Yapılan reformlar ile bugün ne İl Özel İdaresindeki bürokratın, ne de muhtarların herhangi bir konu ile ilgili Ankara’ya gitmek zorunda kalmadığını hatırlatan Nazlı, “Eskiden bir yolun programa alınabilmesi için Ankara’ya gidilip yoğun çaba harcandığını hatırlıyorsunuzdur. Şu anda ise hangi yolun yol ağına alınacağına, hangi yolun asfaltlanacağına ve hangi yolun yol ağından çıkartılacağına ve diğer bir sürü yatırıma burada sizler karar veriyorsunuz. Bunların tamamı yerel yönetim reformu sayesinde gerçekleşmiştir. İl Özel İdaresinin kaynak ve imkânları artmış ve cumhuriyet tarihimizin en büyük projesi olan KÖYDES projesi sayesinde köylerimiz hayat bulmuştur” diye konuştu.

“BİZİM İNSANIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”
Kütahya’nın tarihinde en büyük yatırımları, son 14 yılda aldığını ifade eden Milletvekili Şükrü Nazlı, “Yapılan çalışmalar sayesinde bugün artık şehirde olan her şey köylerimizde de var. İnsanlarımız gittiğimiz her yerde bizlere teşekkürlerini iletiyorlar, hakikaten bunlar bizlere daha çok çalışma heyecanı veriyor. Gittiğimiz köylerde yapılan sıcak asfalt yol çalışmalarına bakıyoruz eskiden EskişehirKütahya arasındaki karayolu standardındaki yolları bugün biz köylerde görüyoruz. Bu yapılanlar büyük bir değişimdir. Bizim insanımız bunları sonuna kadar hak etmektedir. Bu coğrafyanın insanları sadece kendileri için yaşayan insanlar değildir. Bu anaların çocukları şu anda biz burada sıcak bir ortamda otururken Güneydoğuda Cizre’de, Sur’da güvenlik güçlerimiz acımasız eli kanlı terör örgütüyle mücadele ediyorlar, canlarını ortaya koyuyorlar, işte onlar bu anaların çocuklarıdır. Bizler Kütahya için yapılacak projelerde hep beraber uyum içinde çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Bu birliktelik ve uyumdan doğacak olan sinerji tüm Kütahya’ya fayda sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

“TEK GAYEMİZ KÜTAHYA”
Kütahya’nın “Türkiye Turizm Stratejisi 2023” planında kültür kentleri arasına dâhil edildiğinin altını çizen Nazlı, hedeflerinin kültür kenti olan Kütahya’yı marka şehir haline getirmek olduğunu söyledi. Kütahya’nın büyümeye son derece elverişli bir şehir olduğunu anlatan Nazlı, sanayi, tarım, turizm ve madenlerin Kütahya’nın ileride büyüme ve gelişme göstereceği önemli başlıklar olduğuna işaret etti. Milletvekili olarak kapılarının her zaman Kütahyalılara açık olduğunu belirten Nazlı, tek amaç ve hedeflerinin Kütahya için çalışmak olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum