Ereğli'de Yeni Yollar Açılıyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi şehre değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor

Ereğli'de Yeni Yollar Açılıyor
Editör: Karamanca
06 Şubat 2016 - 12:00




Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi şehre değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Yaptığı çalışmalarla Ereğli’de birçok sorunun köklü çözümünü sağlayan ve şehrin geleceğini şekillendiren Ereğli Belediyesi yürüttüğü yeni yol açma çalışmaları ile şehre hizmet üretmeyi sürdürüyor.
’Yol medeniyettir’ anlayışı ile yol açma çalışmalarına devam eden Ereğli Belediyesi otogardan yeni sanayi yoluna kadar uzanan güzergah üzerindeki çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlk olarak otogardan kapalı stadyuma uzanan yol ağını açan Ereğli Belediyesi, Hacı Mustafa Mahallesinden Ziya Gökalp Mahallesine kadar uzanan ve Kazım Karabekir Caddesi kavşağına bağlanan yol güzergahını açma çalışmalarını sürdürüyor. Ziya Gökalp Mahallesinde devam eden yol açma çalışmalarında virane evlerinin yıkımını gerçekleştiren ve yol ağının altyapısında kullanılan stabilize kum serme çalışmalarını yürüten Belediye Ekipleri yolun en kısa sürede hayata geçmesi için çalışıyorlar. Belediye Başkanı Özkan Özgüven yeni açılacak yolların şehre değer katacağını kaydederek, "Ereğli’ye yakışan hizmet anlayışını ortaya koyuyoruz" diye konuştu. Otogardan yeni sanayi yoluna kadar uzanan yeni yol açma çalışmalarının süratle devam ettiğini vurgulayan Özgüven, "Hem trafik akışını rahatlatmak hem yeni yollarla vatandaşlara alternatif yol hizmeti sunmak, hem de şehrimize değer katmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ereğli her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe. Yerel yönetim noktasında bu değişim ve gelişimin baş aktörü olarak biz de vatandaşımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Başkan Özgüven, Namık Kemal Mahallesi, Vanlıköy, Kargacı mahallelerinde devam eden çalışmaları da yerinde inceleyerek, "Hizmete susamış en ücra köşelere ulaşma gayretimiz her zaman sürecek. Durmak yok çalışmaya devam" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum