Karaman'da Asayiş Olayları

Karaman Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içerisinde adam yaralama olaylarına karışan 3 kişi ile üzerinde tabanca taşıyan 1 kişiyi yakaladı

Karaman'da Asayiş Olayları
Editör: Karamanca
05 Şubat 2016 - 13:00




Karaman Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içerisinde adam yaralama olaylarına karışan 3 kişi ile üzerinde tabanca taşıyan 1 kişiyi yakaladı.
Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, Cedit mahallesinde ateşli silahla adam öldürmeye teşebbüs olayına adı karışan Ö.A. ve M.A. isimli şahısların yapılan çalışmalar sonucu suç aleti 3 av tüfeği ve 20 av tüfeği fişeği ile birlikte yakalandığı belirtildi. Açıklamada, Ahmet Yesevi Mahallesi Sarı Çiçek Parkında şüpheli R.K. isimli şahsın üzerinde yapılan üst aramasında, el yapımı bir tabanca ele geçirildi, şahsın evinde yapılan aramada 6 adet 9 mm. çapında dolu fişek, 42 adet 9.65 mm çapında dolu fişek ve 50 adet 7.65 mm. çapında dolu fişek ele geçirildi. Son olayda ise, Ahiosman Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde meydana gelen bıçakla kasten adam yaralama olayında C.F.B. isimli şahıs suç aleti bıçak ile birlikte yakalandı. C.F.B. sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum