Reklam

Öğrencilere 'Karlı Motivasyon'

Okulların açılmasına kısa bir süre kala Mersin’de öğrenciler karda eğlenip ikinci yarıyıla stresten uzak hazırlandı..

Öğrencilere 'Karlı Motivasyon'
Editör: Karamanca
05 Şubat 2016 - 07:28




Okulların açılmasına kısa bir süre kala Mersin’de öğrenciler karda eğlenip ikinci yarıyıla stresten uzak hazırlandı.
Erdemli ilçesinde öğretmenleriyle birlikte karla kaplı Torosların zirvesine çıkan öğrenciler, eğlenceli aktivitelerle ikinci yarıyıl için moral depoladı. Karda kayan, kar topu oynayan öğrenciler unutamayacakları bir gün yaşadı. Yurtta kalan öğrenciler ikinci döneme sıkı hazırlandıklarını, kar eğlencesiyle de moral bulduklarını söyledi.
Öğrencilere moral amaçlı kar eğlencesi düzenlediklerini belirten yurt öğretmenlerinden Ahmet Keskin, “Tatilin ikinci yarısında öğrencilerimizle hem ikinci döneme hazırlık hem de moral ve motivasyon olsun diye Toroslara geldik. Bizim amacımız öğrencileri ikinci döneme daha iyi hazırlamak. Onlarda bunun farkında, emeğimizin farkındalar” dedi.
Çalışmanın ve motivasyonun karşılığının iyi olacağını umduklarını anlatan Keskin, “Teşekkür alanlardan ikinci dönem takdir bekleyeceğiz. Belge alamayanlardan en azından teşekkür bekleyeceğiz. Çocuklarımızı ikinci döneme moralle hazırlıyoruz” diye konuştu.
Kar eğlencesinin kendileri için iyi bir motivasyon olacağını ifade eden öğrenciler ikinci dönem hedeflerini yükselttiklerini dile getirdi.
Öğrencilerin stresten uzak keyifli kar eğlencesi gün boyunca sürdü.


YORUMLAR

  • 0 Yorum