Emet Belediyesi'nin "hoş Geldin Bebek" Projesi

Kütahya’nın Emet İlçe Emet Belediyesi’nin sosyal projesi kapsamında bu yıl dünyaya gelen bütün çocukların ailesine bebek seti armağan ediyor

Emet Belediyesi'nin "hoş Geldin Bebek" Projesi
Editör: Karamanca
05 Şubat 2016 - 10:30




Kütahya’nın Emet İlçe Emet Belediyesi’nin sosyal projesi kapsamında bu yıl dünyaya gelen bütün çocukların ailesine bebek seti armağan ediyor.
Emet Belediyesi, sosyal projelerinden biri olan “Hoş geldin bebek” projesi kapsamında bebek ziyaretlerine başladı. Son zamanlarda uyguladığı sosyal projeler ile adından söz ettiren Emet Belediyesi yeni sosyal projelerinden biri olan “Hoş geldin bebek” projesi kapsamında yeni doğan bebekleri ve ailesini ziyaret ederek çeşitli hediyeler veriyor. Emet ilçesinde geçtiğimiz ocak ayında 14 çocuk dünyaya geldi. Yeni dünyaya gelen çocukların evlerine tek tek ziyaret eden Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, aileleri tebrik ederken proje kapsamında çeşitli hediyeler verdi.
Emet ilçesi olarak büyük bir aileye sahip olduklarını ve aralarına yeni katılan bu ailenin yeni üyelerine ilk hediyelerini kendilerinin verdiğini söyleyen Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca “Doğumdan ölüme uzanan hayat gerçeklerinde bebeklerimizi hoş geldin hediyesi ile karşılıyoruz. Sünnet ve evlilik gibi en büyük mutluluk günlerinde de belediye olarak hep yanlarında oluyoruz. Ayrıca yaşlı insanlarımızı da unutmuyoruz. Her gün evlerine sıcak yemek ulaştırıyoruz. Yani doğumdan ölüme kadar her zaman Emet halkımızın yanındayız” dedi.
Emet Belediyesi yeni doğum yapan 14 anneye, içerisinde bebek çantası, bebek bezi, tam takım bebek kıyafeti, tam takım bebek bakım ürünleri bulunan bebek seti ve çiçek hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum