Akşehir Belediyesi'nden Başarılı Öğrencilere Ödül

Konya’nın Akşehir ilçesinde, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) başarı göstererek 120’de 120 soruyu doğru yanıtlayıp Türkiye birincisi olan 2 öğrenci Akşehir Belediyesi tarafından ödüllendirildi

Akşehir Belediyesi'nden Başarılı Öğrencilere Ödül
Editör: Karamanca
05 Şubat 2016 - 10:30




Konya’nın Akşehir ilçesinde, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) başarı göstererek 120’de 120 soruyu doğru yanıtlayıp Türkiye birincisi olan 2 öğrenci Akşehir Belediyesi tarafından ödüllendirildi.
Akşehir Belediyesi Meclis Kararı ile yapılan ödüllendirme töreni Akşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda gerçekleştirildi. Akşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Belediye Meclis Üyeleri huzurunda yapılan ödül töreninde; Özel Akşehir Final Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Ali Sait Gül ile Akşehir Bahçelievler Ortaokulu 8/B Sınıfı öğrencisi Özgenur Ertan, TEOG sınavında 120 soruda 120 net çıkararak Türkiye birinciliğini elde etmeleri nedeniyle Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.
Belediye Başkan Vekili Özgür Kaçar öğrencilere ödüllerini takdim ederken, bundan sonraki eğitim hayatlarında da başarılarının devamını dileyerek öğrencileri, öğretmenlerini ve velilerini tebrik etti. Öğrenci velileri de Akşehir Belediyesi ve meclis üyelerine teşekkür ederken; ödül töreni hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum