Reklam

Truva Atı'na Türk Bayrağı Asarak Terörü Protesto Ettiler

Çanakkale 1915 Ruhu Gençlik Derneği ile 57’nci Alay Gençlik Derneği üyeleri, Truva Atı’na Türk bayrağı asarak terör olaylarını protesto etti

Truva Atı'na Türk Bayrağı Asarak Terörü Protesto Ettiler
Editör: Karamanca
04 Şubat 2016 - 19:00




Çanakkale 1915 Ruhu Gençlik Derneği ile 57’nci Alay Gençlik Derneği üyeleri, Truva Atı’na Türk bayrağı asarak terör olaylarını protesto etti.
Çanakkale’de geçtiğimiz gün kordon boyunda bulunan Truva Atı önünde toplanan ve kendilerine Beyaz İnisiyatif adı veren bir grup, atın boynuna beyaz fular takarak Güneydoğu’daki olayların son bulmasını istediklerini belirten bir basın açıklaması yapmıştı. Beyaz İnisiyatif Grubuna bugün akşam saatlerinde Çanakkale 1915 Ruhu Gençlik Derneği ile 57’nci Alay Gençlik Derneği üyelerinden tepki geldi.
Çanakkale 1915 Çanakkale Ruhu Gençlik Derneği ile 57. Alay Gençlik Derneği üyeleri, bugün akşam saatlerinde Truva Atı önüne sepetli bir araçla gelerek, atın boynuna Türk bayrağı astılar. Daha sonra atın önünde grup adına açıklama yapan Çanakkale 1915 Ruhu Gençlik Derneği Başkanı Halit Kubilay Fırat, “Güzel ülkemizin Güney Doğusu’nda kahraman askerimiz ve polisimiz aylardır temizlik operasyonu yürütmektedir. Yapılan operasyonlarda bölücü terör örgütü PKK’ya tarihinin en büyük darbeleri indirilmiş ve bu örgüt çok büyük kayıplar vererek tükenme noktasına gelmiştir. Dış güçlerden beslenen bu hainlerin her geçen gün içimizdeki besin kaynakları da açığa çıkmaktadır. Önce üniversitelerdeki bir grup sözde aydın, sonrasında da dışı beyaz ama içi kara olan neyin inisiyatifi olduğu belirsiz bir grubun PKK seviciliği, bizi bu açıklamayı yapmaya zorunlu kılmıştır. Bileri çıkıp bölücü örgütün verdiği kayıpları kendilerine dert ediniyor, üzüntülerini her fırsatta dile getiriyor. Hain PKK yıllarca Güney Doğu’da hiçbir ayrım gözetmeksizin katliamlarına devam ederken, binlerce askerimiz, polisimiz şehit düşerken sesini çıkarmayan dışı beyaz içi kara inisiyatif, namlu PKK’ya dönünce barış elçisi kesilmektedir. Yıllardır bu katliamlara sessiz kalan bir grup sözde aydın, hainler ölürken sessiz kalmamaktadır. Bizim gözümüzde bölücü PKK ile bu güruh arasında hiçbir fark yoktur. Biri silahlı bölücü, diğeri silahsız. Bölücü örgütün sözcüsü gibi davranan bu grubun 253 bin şehidimizin yattığı bu kutsal topraklarda yaptığı bu açıklamalar bizim gözümüzde ifade özgürlüğü değil, hainliğin tasdikidir. Zalimler için, hain PKK ve tüm yandaşları için yaşasın cehennem” dedi.
Yapılan basın açıklamasının ardından grup atın önünde fotoğraf çektirerek olaysız bir şekilde dağıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum