Karaman'da 51 Okulda Seminer Verildi

Karaman Belediyesi Kent Konseyi'nin başlatmış olduğu

Karaman'da 51 Okulda Seminer Verildi
Editör: Karamanca
21 Ocak 2016 - 12:06




Karaman Belediyesi Kent Konseyi'nin başlatmış olduğu "Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller Projesi" kapsamında bir ay içerisinde Karaman merkezde bulunan 51 okulda seminer düzenlendi.


    Kent Konseyi tarafından her anlamda temiz bir Karaman temiz bir toplum anlayışı ile balşatılan Temiz Karaman, Sağlıklı Nesiller Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Okullarda düzenlenen seminerlerle öğrenciler, proje hakkında bilgilendiriliyor.


    Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, "Gittiğimiz okullarda öğrencilerimize daha temiz ve yaşanabilir bir şehir için yapmamız gerekenler konusunda sunumlar gerçekleştiriyoruz" dedi. Konukseven; " Bu sunumların yanı sıra, okul idarecileri ve öğretmenlere Kent Konseyi olarak başlattığımız ve planladığımız projelerimizle ilgili bilgiler veriyoruz. Onların görüşlerini alarak projelerimize yön veriyoruz. Projemiz başladığı günden bu güne kadar toplam 51 okulda eğitim seminerleri düzenledik." dedi.


    Kent Konseyi, proje kapsamında geçtiğimiz gün Özel Babaoğlu Orta Okulu'na da bir seminer düzenledi. Düzenlenen programa katılan Karaman Valisi Murat Koca; " Kent Konseyi'nin toplum yararına başlatmış olduğu bu güzel projeleri takdirle karşılıyoruz. Karaman güzel bir şehirdir ve daha da güzel olması için hepimiz üzerimize ne görev düşüyorsa yapmalıyız. Özellikle KOÇ Aile projesini son derece anlamlı buluyorum. Yetim ve öksüz çocuklarımızın içinde bulundukları sevgi boşluğunu doldurma adına bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte taşın altına elimizi koymalıyız" dedi.


    Temiz Şehir Sağlıklı Nesiller Projesi kapsamında bu hafta Bifa 1 Ortaokulu, Durmuş Ali Gülcan Ortaokulu, Özel Babaoğlu Koleji, Karaman Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi, Necati Yeniel Kız İmam Hatip Lisesi ve Özel Beyaz Zambak İlkokulu ziyaret edildi.

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum