Reklam

Magonya İçeriğine Karaman'ı Dahil Ediyor

İlk sayısı ile Konya, Karaman ve Mersin’de beğeni toplayan

Magonya İçeriğine Karaman'ı Dahil Ediyor
Editör: Karamanca
16 Ocak 2016 - 10:32




İlk sayısı ile Konya, Karaman ve Mersin’de beğeni toplayan magazin dergisi Magonya, Karaman’ı içeriğine dahil ediyor.


Rasyonel Medya Grup’un yeni markası Magonya, Aralık Ayı’nın son haftasından itibaren üç ilde dağıtıldı. İlk sayısında Konya’nın magazin haberlerine yer veren derginin ikinci sayısı ile dağıtımda olduğu gibi içerikte de bölgeye hitap edeceği bilgisi verildi.


Sanat, Sağlık, Teknoloji, Sinema ve Astroloji gibi kategorilerin yanında Konuşan kareler ve sizden gelenler şeklinde bölümlerin yer alacağı dergi ilerleyen sayılarda hem dağıtım hem içerik anlamında bölge illerinin tümüne yayılacağının sinyalini veriyor. Dergi, Kentlerde belli başlı simaların nerede kimle ne yaptıklarından ziyade, bir sosyal yaşam dergisi olarak okuyucunun kalbinde tutunmayı amaçlıyor.


Gerek Konya gerekse bölgede önemli bir boşluğu doldurmayı hedeflediklerini belirten Magonya Ekibi, ‘’Konya, Karaman ve Mersin illerinde günlük olarak okuyucuyla buluşan Rasyonel Haber Gazetemizin ardından dergimizde aynı illerde okuyucuyla buluşuyor.’’ Açıklamasında bulundu.
22 sayfalık dolu dolu magazin haberleri ile bölgenin cemiyet hayatına ve sosyal yaşam alanına ışık tutan Moganya’nın yazı işleri müdürlüğünü Mustafa Balkan, yayın kurulunu ise Havva Güldiken, Hurşit Onur Yoğurtçu, Fatih Koç, Nur Gümüşcan oluşturuyor. Magonya’nın Karaman’ında içinde yer alacağı ikinci sayısı için geri sayım başladı.

 

Mogonya Karaman

Hasan Hüseyin Deniz

0544 383 30 00

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum