Karacabey Tso'dan Matlı'ya Teşekkür Ziyareti

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü ve Yardımcısı Feti Toprak, 24

Karacabey Tso'dan Matlı'ya Teşekkür Ziyareti
Editör: Karamanca
02 Aralık 2015 - 10:00




Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü ve Yardımcısı Feti Toprak, 24. ve 25. dönem AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’yı ziyaret etti. Görevi boyunca Matlı’nın Bursa’ya ve Karacabey’e önemli katkılar sağladığını dile getiren Naci Güncü, bu dönemdeki çalışmalarından ötürü kendisine teşekkür etti.
24. ve 25. dönem AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın görev süresi boyunca Bursa ve Karacabey’in meselelerine çözüm ürettiğini ifade eden KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, “İki dönem boyunca Bursa ve Karacabey’in sıkıntılarının Meclis’e taşınması ve bunlara çözüm bulunması hususunda önemli gayretler gösterdiniz. KTSO olarak, emekleriniz ve çabalarınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Önder Matlı ise Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında görev yaptığı iki dönem boyunca AK Parti’nin Türkiye’nin geleceği adına birçok olumlu işe imza attığını, bu çalışmaların içerisinde yer almaktan mutlu olduğunu söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum