Ktü Rektörü Baykal'dan Dokap Başkanı Yüce'ye Ziyaret

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof

Ktü Rektörü Baykal'dan Dokap Başkanı Yüce'ye Ziyaret
Editör: Karamanca
01 Aralık 2015 - 18:00




Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necati Tüysüz ve Rektör Danışmanı öğretim görevlisi Ali Haydar Doğu da yer aldı.
DOKAP İdaresinin çalışmaları hakkında Başkan Yüce’den bilgi alan Rektör Baykal, DOKAP İdaresinin bölge için yapmış olduğu ciddi çalışmalar için teşekkür etti.
DOKAP ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin beraber yürüttüğü katı atık tesisleri için yer tespiti ve yenilenebilir enerji kaynakları çalışmalarının desteklenmesi gibi çalışmaların da değerlendirildiği ziyarette, KTÜ ve DOKAP olarak yürütülecek olan yeni çalışma ve projelerin neler olabileceği kapsamlı olarak değerlendirildi.
Başkan Yüce, Rektör Baykal ve beraberindekilerin ziyaretinden duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin bölgenin en önemli üniversitelerinden biri olduğunu vurgulayan Yüce, KTÜ ile olan işbirliğinin birçok alanda arttırılarak devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum