Başarılı Öğrencilere Kahvaltılı Ödül Töreni

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) tarafından Gaziantep ili genelinde üniversiteye hazırlanan 2 bin 500 12

Başarılı Öğrencilere Kahvaltılı Ödül Töreni
Editör: Karamanca
01 Aralık 2015 - 18:00




Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) tarafından Gaziantep ili genelinde üniversiteye hazırlanan 2 bin 500 12.sınıf öğrencisine özel gerçekleştirilen YGS Tatbikatı Deneme Sınavı’nda başarılı olanlara ödül verildi. .
HKÜ’ nün geleneksel hale getirdiği ve her yıl YGS sınavı öncesinde birkaç kez gerçekleştirdiği deneme sınavları sayesinde 12.sınıf öğrencileri hem kendilerini deneme imkanı buluyor hem de hem de sınav kaygılarını yenmenin provasını gerçekleştiriyor. Bu eğitim ve öğretim sezonunda ilki gerçekleştirilen ve Gaziantep ilindeki 16 lisenin 12.sınıf öğrencilerinin katıldığı deneme sınavında, bu yıl başarılı olan her okulun ilk üç öğrencisine okul müdürlerine ve öğretmenlerine HKÜ Kampüsünde kahvaltı verildi. Samimi ve sıcak bir ortamda kahvaltı yaptıklarını ve şimdiden bir üniversite rektörünü ve hocalarını tanıma fırsatı bulduklarını belirten öğrenciler, sınav ve organizasyon için başta HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve emeği geçenlere teşekkür etti.
BAŞARI BELGELERİ REKTÖR YILMAZ’DAN
Gaziantep ili genelinde deneme sınavına giren 16 okuldan her okul bazında ilk üçe girmeyi başaran ve 16 okul genelinde ilk üçe giren öğrencilere, başarı belgeleri ve plaketleri HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz tarafından verildi. Başarı belgelerini veren Rektör Yılmaz, tek tek öğrencileri başarıları nedeniyle tebrik bizzat tebrik etti. Gaziantep ili genelinde yapılan deneme sınavında, Erdem Koleji’nden, Zeki Arıcı sınav geneli birincisi olurken, Gaziantep Anadolu Lisesi’nden Cuma Kankaya sınav genel ikincisi, yine Gaziantep Anadolu Lisesinden Rumeysa Bahadır ise sınav genel üçüncüsü oldu. Öğrencilere başarılarının devamını dileyen Rektör Yılmaz, HKÜ’ nün gerçekleştirdiği deneme sınavının öğrencilerin sınav motivasyonunu artırmada olumlu bir aracı olmasını temenni ederken, başarılarının artarak devam etmesini diledi

YORUMLAR

  • 0 Yorum