İşte Recep Konuk ve Recep Şeker'in Meclisteki Görevleri

64. Hükümetin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güvenoyu

İşte Recep Konuk ve Recep Şeker'in Meclisteki Görevleri
Editör: Karamanca
01 Aralık 2015 - 10:12




64. Hükümetin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güvenoyu alması nedeniyle bir mesaj yayımlayan Ak Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, ‘’ En büyük teşekkürümüz, en büyük güvencemiz olan aziz halkımızdır’’ dedi.

64. hükümetin Karaman’a ve ülkeye hayırlı olmasını temenni eden Ünlü, ‘’ AK Parti olarak İlk günkü aşkla, haydi bismillah, Rabbim hayırlı hizmetlerle dolu 4 yıl nasip etsin.

AK Parti Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu İl Başkanları toplantısında, Genel Seçimlerde Tulum çıkaran illere Komisyonlarda görev vereceğini söylemişti. AK Parti Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’ na teşekkür ediyorum.

Milletvekilimiz Recep Konuk,  Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyon Başkanlığı görevine seçildi.

Milletvekilimiz Dr. Recep Şeker, 2 adet komisyonda görevlendirildi. Tüm Bakanlıkları ilgilendiren Meclis'in en yoğun komisyonlarından Kamu İktisadi teşebbüsleri (KİT) Komisyonu, diğeri de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su işleri Bakanlığı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığını daha çok ilgilendiren Çevre Komisyonu üyeliğine seçildi.

Milletvekillerimize hayırlı olsun. Milletvekillerimizin İlimize, bölgemize, ülkemize güzel hizmetler yapmayı Rabbim nasip etsin’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum