Kavşak Düzenleme Çalışmaları Başlıyor

Kavşak düzenleme çalışmaları kapsamında, Alparslan Türkeş Bulvarı

Kavşak Düzenleme Çalışmaları Başlıyor
Editör: Karamanca
01 Aralık 2015 - 10:05




Karaman Belediyesi, trafiğin yoğun olduğu önemli güzergâhlar üzerindeki kavşakları yeniden düzenliyor. Önümüzdeki günlerde çalışmaları başlayacak olan kavşaklar tamamlandığında bu güzergâhlar üzerinde ulaşım daha hızlı, güvenli ve modern hale gelecek.


    Kavşak düzenleme çalışmaları kapsamında, Alparslan Türkeş Bulvarı ve Yavuz Sultan Selim bulvarı bağlantısı ile Yavuz Sultan Selim Bulvarı'ndan devlet hastanesine geçiş sağlanan güzergâhlar üzerine yeni köprülü kavşaklar yapılacak. İhaleleri tamamlanan projelerde çalışmalar önümüzdeki günlerde başlayacak.


    Yeni kavşak düzenleme projeleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti: "Şehrin önemli güzergâhlarından, özellikle Devlet Hastanesi'ne olan ulaşımı daha güvenli ve modern bir hale getirmek adına kavşaklarımızı yeniden düzenleniyoruz. Projeleri hazırlanan kavşakların yapım ihalesini gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde yer tesliminin yapılmasının ardından çalışmalar başlayacak. Çalışmalar tamamlandığında; Alparslan Türkeş Bulvarı’ndan Yavuz Sultan Selim Bulvarı’na, devamında ise Devlet Hastanesine ulaşım yapacağımız köprüler sayesinde güvenli bir şekilde sağlanacak. Bu çalışmalarımız sayesinde bu bölgedeki ulaşım sorununu çözmüş olacağız. Bir diğer önemli kavşağımız olan Bisikletli Kavşak'ı da yapacağımız düzenleme çalışması ile daha güvenli hale getireceğiz. Bu kavşakla ilgili ihale hazırlıklarımız devam ediyor."

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum